Συχνές Ερωτήσεις
Κάθε ελαστικό έχει και διαφορετικές διαστάσεις. Δείτε στα πλευρά του ελαστικού τις απαραίτητες ενδείξεις για να εντοπίσετε ποιες είναι οι διαστάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του οχήματός σας.
Τα χαμηλής ποιότητας και τιμής ελαστικά από low-cost μάρκες μπορούν να γίνουν από ανυπόφορα στην οδήγηση έως και επικίνδυνα για την ασφάλειά μας. Ενδέχεται να προκαλούν θορύβους, να μην σταθεροποιούνται στον δρόμο και να είναι ακατάλληλα για δύσκολες συνθήκες όπως η οδήγηση με βροχή. Γι’ αυτό προτιμάτε πάντα καινούργια και επώνυμα ελαστικά αναγνωρισμένης αξίας.
Τα brands ελαστικών είναι πολλά και αρκετά από αυτά είναι αξιόλογα. H NEXΕΝ ωστόσο είναι εκείνη που κάνει την διαφορά, κατακτώντας συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά. Τα βραβευμένα για την καινοτομία, την απόδοση και το design τους ελαστικά της χρησιμοποιούνται ως εργοστασιακά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρουν κορυφαία ποιότητα.
Τα ελαστικά που θα επιλέξετε πρέπει να ανταποκρίνονται στον τύπο οδήγησής σας. Αν αγαπάτε να οδηγείτε κοντά στο όριο, είναι σημαντικό να προτιμήσετε ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων τα οποία και εξασφαλίζουν απόλυτη σταθερότητα.
Tip: Πριν την αγορά ελαστικού, ελέγξτε το Speed Rating του, το οποίο και θα σας δείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις ταχύτητες που οδηγείτε.
Τα χαρακτηριστικά των θερινών ελαστικών είναι διαφορετικά από αυτά των χειμερινών. Σε κάθε περίπτωση, τα θερινά ελαστικά είναι κατάλληλα για τους ελληνικούς δρόμους όλο το χρόνο. Εξαίρεση αποτελούν οι ορεινές ή ημιορεινές περιοχές της χώρας όπου πέφτει χιόνι το χειμώνα.
Φυσικά, το ερώτημα του «τι λάστιχα να βάλω» συνδέεται άρρηκτα από τον τύπο του οχήματός σας. Τα ελαστικά των επιβατικών οχημάτων είναι διαφορετικά από αυτά των SUV, των Crossover και των 4×4.
Ακόμα έχετε ακόμα απορίες για το ποιο είναι το κατάλληλο ελαστικό για το όχημά σας; Το επόμενο βήμα είναι να συμβουλευτείτε τον έμπιστο συνεργάτη ελαστικών σας. Οι άνθρωποι του δικτύου συνεργατών της D. FRAGOULOPOULOS S.A. βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και είναι πάντα έτοιμοι για να σας προσφέρουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τα ελαστικά που θα σας καλύψουν. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας. Βρείτε τον κοντινότερό σας συνεργάτη εδώ.