H GT RADIAL συνάπτει συμφωνία πρώτης τοποθέτησης στη Ευρώπη

Η Giti Tire, ένας από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως, επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να παράγει ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για την Ευρωπαϊκή αγορά επιβατικών και ελαφρών φορτηγών. Τόσο η Renault Nissan όσο και το PSA Group (Peugeot Citroen) θα τοποθετήσουν τα ελαστικά του κατασκευαστή στα Ευρωπαϊκά τους μοντέλα. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα Peugeot Partner και Citroen Berlingo θα κυκλοφορούν στην αγορά της δυτικής Ευρώπης με ελαστικά GT RADIAL. Παρόλο που η GT RADIAL έχει εδραιώσει τη θέση της στην αγορά της αντικατάστασης των ελαστικών στις αγορές τις Ευρώπης, κυρίως στα ελαστικά των φορτηγών, η παραγωγή ελαστικών για πρώτη τοποθέτηση σε μοντέλα αυτοκινήτων που παράγονται στην αγορά με τους πιο αυστηρούς κανονισμού παγκοσμίως θεωρείται ένα πολύ σημαντικό βήμα. Η Giti, ο παραγωγός της μάρκας GT RADIAL, υποστηρίζει ότι οι συμφωνίες πρώτης τοποθέτησης αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των ελαστικών GT RADIAL.

Για το PSA Group (Peugeot, Citroen) το ελαστικό της GT RADIAL Champiro VP1, σε διάσταση 195/65R15 91Τ θα τοποθετηθεί στα Peugeot Partner και Citroen Berlingo. Τα οχήματα θα κατασκευάζονται σε Ισπανία και Πορτογαλία και πωλούνται σε όλη τη δυτική Ευρώπη. Το Champiro VP1 θα τοποθετηθεί επίσης στα μοντέλα Sandero 2 και Logan 2, μάρκας Dacia ή Renault, σε διάσταση 185/65R15 88H. Τα μοντέλα αυτ θα είναι διαθέσιμα σε όλη την ανατολική Ευρώπη, την Μεσόγειο και την Ρωσία και θα παράγονται στο Μαρόκο , στη Ρουμανία και στη Ρωσία.

Το ελαστικό GT RADIAL Champiro VP1 παρουσιάστηκε το Μάιο του 2012 και περιγράφεται από την εταιρία ως ένα ελαστικό που προσφέρει μια εντυπωσιακή ισορροπία άνεσης, χειρισμού, ασφάλειας και χιλιομετρικής απόδοσης. Συγκεκριμένα το νέο ελαστικό της GT RADIAL διαθέτει αναβαθμισμένη γόμα πέλματος για καλύτερο κράτημα σε στεγνά και βρεγμένα οδοστρώματα που ταυτόχρονα μειώνει και την αντίσταση κύλισης για υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση. Επίσης τα τέσσερα περιμετρικά αυλάκια που διαθέτει απομακρύνουν με ασφάλεια το νερό ενώ ο σχεδιασμός του πέλματος με τις εγκοπές πάνω στα μπλοκ προσφέρει γρήγορη απόκριση στις αλλαγές κατεύθυνσης. Το GT RADIAL Champiro VP1 είναι διαθέσιμο σε 22 διαστάσεις από 165/80R13 μέχρι 205/55R16 με δείκτες ταχύτητας από Τ έως V.