Ποιοί είμαστε
Η D. FRAGOULOPOULOS S.A.
Από το 1991 κάνει την διαφορά στον κλάδο των Ελαστικών - Ζαντών
Η D. FRAGOULOPOULOS S.A. αποτελεί leader εταιρεία στην εισαγωγή και διανομή Ελαστικών κορυφαίας ποιότητας για επιβατικά, φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά οχήματα. Επίκεντρο της εταιρικής φιλοσοφίας της είναι η άριστη κάλυψη των αναγκών κάθε οδηγού με ελαστικά που συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ασφάλεια και κορυφαίες επιδόσεις.
Οι αξίες μας
ΑξιοπιστίαΑξιοπιστία
Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα ελαστικών κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν αξία τόσο στους συνεργάτες μας όσο και στους τελικούς καταναλωτές.
ΕγγύησηΕγγύηση
Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε επίπεδο τεχνολογίας, εκπαίδευσης, marketing & πωλήσεων.
ΕμπειρίαΕμπειρία
Εδώ και 32 χρόνια αναπτυσσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας, προσφέροντάς B2Β λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών που απαντούν στις ανάγκες τους.
ΤεχνογνωσίαΤεχνογνωσία
Μέσα από συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brands ελαστικών έχουμε αναπτύξει τεχνογνωσία που εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μεταπωλητών ελαστικών.
Η ιστορική διαδρομή της D. FRAGOULOPOULOS ltd.
Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1991 στην Αθήνα. Ιδρυτής της είναι ο κ. Δημήτρης Φραγκουλόπουλος, μία επιχειρηματική προσωπικότητα με βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς ελαστικών, η οποία προέκυψε από την προηγούμενη εμπειρία του ως στέλεχος πωλήσεων σε εταιρείες όπως η Gοοdyear και η BP Greece.
Μια από τις πρώτες και πολύ σημαντικές στιγμές της επιχείρησης ήταν η έναρξη της συνεργασίας με το εργοστάσιο της Pneumant το 1991 με άριστα αποτελέσματα. Μετά τη συγχώνευσή της Pneumant με την Goodyear, η D. FRAGOULOPOULOS S.A. ξεκίνησε τη συνεργασία της με το εργοστάσιο της Matador στην Σλοβακία, το οποίο ανήκει πλέον στον όμιλο της Continental.
Από την δεκαετία του ’00, η D. FRAGOULOPOULOS S.A. πραγματοποιεί τη στρατηγική στροφή της σε ευρωπαϊκά  & ασιατικά προϊόντα, αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες με τα πιο αξιόπιστα αναδυόμενα brands. Στα πλαίσια αυτά, εδραίωσε τον όμιλο Giti και τα brands ελαστικών του GT Radial στην Ελλάδα, ενώ αποσπά σημαντικό μερίδιο αγοράς με τα ελαστικά της Triangle, WestLake & Nexen Tire.
Ολοκληρωμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της, η D. FRAGOULOPOULOS S.A. επενδύει σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η έδρα της βρίσκεται στο 21Ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος, σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Παράλληλα, διαθέτει τρεις αποθήκες που καλύπτουν ολόκληρη την Ελλάδα: η πρώτη, έκτασης 1.600 τ.μ., βρίσκεται στο Πικέρμι, η δεύτερη, έκτασης 4.000 τ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια και η τρίτη, έκτασης 1.200 τ.μ., στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Ποιότητα
Ποιότητα
Κύριος στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με επαγγελματισμό και με σεβασμό στις ανάγκες τους, παρέχοντάς τους καινοτόμες και ασφαλείς λύσεις ελαστικών. Για την επίτευξη του στόχου αυτού η ποιότητα των ελαστικών μας είναι ο κύριος παράγοντας.
Το δίκτυο συνεργατών της D. FRAGOULOPOULOS S.A.
Αιχμή της ανάπτυξης της D. FRAGOULOPOULOS S.A. δεν είναι άλλη από το άρτια καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών της. Πρόκειται για ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα B2B δίκτυα στον εγχώριο κλάδο ελαστικών - και όχι τυχαία – καθώς υποστηρίζεται από ολοκληρωμένες στρατηγικές λύσεις business development, marketing, sales & εκπαίδευσης που το τοποθετούν μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Τα brands